Společnost Motorola zřejmě připravuje ohebný telefon s názvem Razr 3, fotografie odhalující jeho vzhled unikly na internet už před více než měsícem. Nyní se dozvídáme i informace o jeho ceně a oproti běžným telefonům pochopitelně nepůjde o levný kousek. Je ale poměrně překvapivé, že kapacita baterie je opravdu malá.

Tento ohebný telefon bude pohánět nově oznámený procesor Snapdragon 8+ Gen1 z dílny Qualcommu. K dobrému výkonu pomůže mimo jiné i 12GB operační paměť. Na zadní straně se nachází dva fotoaparáty, ten hlavní je 50megapixelový, sekundární pouze 13megapixelový. Selfie kamera je přitom takovým středem, bude totiž 32megapixelová.

Displej by měl být typu AMOLED a délka úhlopříčky bude zřejmě činit 6,21 palců. Nabídne přitom obnovovací frekvenci 120 Hz a rozlišení 876x2142 pixelů. To vše je poháněno baterií, jejíž kapacita je těžce pod standardy dnešní doby. 3000 mAh, kolik zřejmě bude mít Motorola Razr 3, totiž častokrát nemají ani telefony z nižší třídy.

Pro srovnání: skládací telefon Galaxy Z Fold 4 by podle leakera Ice unvierse měl disponovat až 4400mAh baterií, více o jeho specifikacích si můžete přečíst v samostatném článku.

Jsou-li všechny spekulace pravdivé, nabídne Motorola Razr 3 velice slušný výkon, je však otázka, jak dlouho vydrží na jedno nabití. Pokud by to totiž bylo nedostačující, tak se koupě za 1 149 eur (28 400 Kč) nemusí vůbec vyplatit.