Předpokládá se, že se na akci Galaxy Unpacked, která byla ohlášena prostřednictvím jednoduché hádanky, představí hned několik očekávaných produktů od Samsungu. Patří mezi ně skládací telefony Galaxy Z Flip 4 a Galaxy Z Fold 4 nebo chytré hodinky Galaxy Watch 5. Unikly další zajímavé obrázky, tak se na ně podívejme.

DOPLŇKY PRO SKLÁDACÍ TELEFONY

Velká část uživatelů svůj telefon nenechává bez obalu, ať už je to pro jeho ochranu, nebo jen lepší vzhled. Aby se poškození vyhnul displej, existují ochranná skla či fólie, které se na něj jednoduše nalepí. Takové budou zjevně dostupné i pro nadcházející skládací telefony od Samsungu, byly totiž chybou zveřejněny na stránkách obchodu Galaxus.de.

Nyní už ale zpátky k samotným krytům, i jejich snímky se totiž objevily online. Nalezen byl kožený kryt Samsung Flap a průhledný kryt s kroužkem pro Galaxy Z Flip 4. Uživatelé telefonu Galaxy Z Fold 4 si zase budou moct dopřát obal se stojánkem.

Tady to ale nekončí. Unikly další obaly pro skládací telefony, které tentokrát kombinují více barev, a to oranžovou a bílou. Součástí silikonového obalu pro Galaxy Z Flip 4 je i speciální řemínek pro uchycení telefonu. Galaxy Z Fold 4 se rovněž dočkal krytu velice podobného designu. Podívejte se sami.

GALAXY WATCH 5

Fanoušci Samsungu se těší i na chytré hodinky Galaxy Watch 5 a Galaxy Watch 5 Pro. Jejich rendery zveřejnil známý leaker Evan Blass pro server 91mobiles. Na obrázcích níže si můžete všimnout páru Pro a trojice standardních hodinek. Náročnější model má mnohem širší rámečky.