Stále čekáme na vydání skládacích telefonů Samsung Galaxy Z Flip 4 a Z Fold 4. Leaker a analytik Jon Prosser v minulosti tvrdil, že si máme do kalendáře zapsat datum 10. 8. V ten stejný den mají mimo jiné vyjít i chytré hodinky Galaxy Watch 5.

V pondělí to samé datum potvrdil i leaker Evan Blass, který zveřejnil obrázek, v němž stojí, že se 10. 8. má konat akce Galaxy Unpacked. Už ale nemusíme tvrdit, že se jedná o spekulace. Vše už je totiž oficiálně potvrzené, a to poměrně originálním způsobem.

Společnost Samsung na svém Twitter účtu zveřejnila hádanku v podobě trojice obrázků. V prvním z nich je spousta písmen, číslic a znaků, ve druhém jsou na stejných místech barevná kolečka. V posledním obrázku je řada šesti barevných koleček.

Řešení je poměrně snadné. První dva obrázky stačí spojit do jednoho a zjistíte, jaké písmeno nebo číslo patří k dané barvě. Poté stačí přiřadit barvy ke třetímu obrázku a vyjde vám řešení: 081022, neboli 10. 8. 2022. V tento den tedy skutečně „dorazí něco lepšího“.