Nubia před nedávnem oznámila datum vydání svého příštího fotomobilu, jenž ponese označení Z60 Ultra. Krátce poté zahájila aktivní marketingovou kampaň, v jejímž rámci na čínské platformě Weibo prozradila některé z klíčových vlastností telefonu.

Sama společnost poodhalila kousíček designu prostřednictvím dvou plakátů, které si můžete prohlédnout níže. Obrázek nad nimi ale představuje uniklý render, jenž zachycuje model Z60 Ultra v celé jeho kráse. Upozornil na něj portál Gizmochina. I tentokrát se můžeme těšit na selfie kameru zabudovanou pod displejem a netradiční vzhled zadní strany. Může za to především nepravidelný tvar a rozmístění jednotlivých fotoaparátů.

Co se pak parametrů týče, Nubia potvrdila, že hlavní fotoaparát modelu Z60 Ultra nabídne 50Mpx obrazový senzor o velikosti 1/1,56 palce. Poskytnout by měl videa bez výraznějších otřesů díky propracovanému systému stabilizace. Z dalších výroků společnosti pak šlo usoudit, že primární fotoaparát bude mít podobné schopnosti jako ultra širokoúhlá kamera díky speciálním čočkám.

Počítá se s tím, že Nubia Z60 Ultra, která se v Číně představí už 19. prosince, nabídne procesor Snapdragon 8 Gen 3 v doprovodu operační paměti typu LPDDR5X a úložiště standardu UFS 4.0. Na potvrzení dalších specifikací si budeme muset ještě počkat.