Informace pocházejí od neověřeného zdroje!

Telefony Google Pixel nejsou trhákem, každopádně ale do světa androidových mobilů přináší jako produkt samotného tvůrce systému některé směry vývoje.

Google je správcem i androidového systému pro hodinky Wear OS, a tak se při vyplavání prvních spekulací kroku vytvořit vlastní chytré hodinky nikdo nedivil. Oproti uniklému odhadu vydání bylo ale zařízení zřejmě odloženo.

Nové rendery přináší známý leaker Jon Prosser. Ten správně nastínil design nových Pixel telefonů, v minulosti se ale i mýlil.

Tyto rendery ukazují kulaté bezrámečkové hodinky „spojující hardware a software“. S navigací uživatelským prostředím pak pomůže kolečko.

Celý leak na hodinky referuje jako Pixel Watch, nejspíš se tak jedná o finální název.

Pixel Watch s jednodenní vydrží baterie a několika zdravotními senzory jsou podle Prossera plánovány na rok 2022 s žádným rizikem dalšího odložení.

Dozvěděli jsme se také, že Google zrušil své interní snažení o ohebný telefon, který naznačovaly úniky. Vzhledem k tomu, že je ale tato informace v rozporu s nedávnými informacemi, bude ji, stejně jako tu o Apple Watch, třeba brát s mírnou rezervou.