Ne všechno, co Razer vyrobí, musí zářit jedovatě zelenou barvou. V portfoliu značky jsou i výrobky, které necílí na hráče, ale na lidi, kteří používají počítač zejména pro práci. Poznáte je na první pohled díky čistému designu a bílé barvě. Řada Productivity sestává z myši, klávesnice a doplňků, jako jsou stojany, podložky a rozbočovače. Nově nabídku doplnila také kompaktní myš, klávesnice s dlouhou výdrží a podložka velikosti XXL.

Přečtěte si také: Pořádná žiletka na hry – Razer Blade 15 Base Edition

Myš Pro Click Mini je díky své velikosti vhodným doplňkem notebooků, snadno se vejde do brašny. K počítači ji připojíte buďto přes Bluetooth nebo přes adaptér vysílající na frekvenci 2,4 GHz. Od modelu Pro Click se neliší jen velikostí, jak by se mohlo zdát. Rozdíl je také v tom, že využívá klasické AA baterie a nedá se dobíjet. Na druhou stranu, výdrž se počítá na 15 měsíců (zatímco Pro Click nabízí jen 2,5 měsíce). Podobně jako herní myš Basilisk V3 má Pro Click Mini duální scrollovací kolečko. To znamená, že si můžete zvolit mezi plynulým a „cvakacím“ scrollováním. Na rozdíl od herních myší má tichá mechanická tlačítka. V kanceláři tak nebudete nikoho rušit. Cena byla stanovena na 79 dolarů (zhruba 2000 Kč s daní).

Další novinkou je klávesnice Pro Type Ultra. Největší výhodou oproti modelu Pro Type je výrazně prodloužená výdrž. Při připojení přes Bluetooth vydrží 214 hodin, zatímco za využití 2,4GHz adaptéru se výdrž sníží na 207 hodin (u Pro Type je to jen 84, respektive 78 hodin). Podmínkou je, že vypnete podsvícení kláves. Jinak se výdrž baterie smrskne na pouhých 13 hodin. Naštěstí se klávesnice dá k počítači připojit i přes kabel. Při dlouhé práci oceníte područku z umělé kůže a v kancelářském prostředí pak tiché mechanické klávesy (se žlutými spínači). Cena 159,99 dolarů vychází v přepočtu na 4 tisíce korun včetně DPH.