V roce 2021 přišel britský startup Nothing s bezdrátovými sluchátky Ear (1) a v loňském roce zazářil s prvním smartphonem, pojmenovaným Phone (1). Jeho zařízení si získávají pozornost zejména díky nevšednímu designu, který z nich dělá i jakýsi extravagantní módní doplněk, ale také v důsledku pěkné výbavy po hardwarové/softwarové stránce.

Nothing už vydal celkově troje sluchátka a jeden telefon, přičemž na druhém v současné době pracuje a dorazit má již v následujícím měsíci. Objev známého leakera nicméně nasvědčuje tomu, že by společnost mohla své portfolio produktů v budoucnu rozšířit o další kousek, a to jiného typu, než jsme zatím byli zvyklí.

Insider Mukul Sharma upozorňuje na nález v databází BIS: podle něj bude zařízení s označením D395 chytrými hodinkami. Nutné je však poznamenat, že si jej Nothing nenechal certifikovat přímo svým jménem, ale pod značkou „CMF by Nothing“. Firma zatím nepotvrdila, co přesně je tímto brandem myšleno, avšak ochranná známka už na něj byla vystavena v Austrálii, Spojeném království a Spojených státech, poznamenává server Notebookcheck.

Šéf Nothingu Carl Pei se otázkou chytrých hodinek zajímal již v minulosti. Začátkem roku například tweetoval o tom, že si pořídil Galaxy Watch 5 Pro, aby si o zařízeních tohoto typu něco zjistil. Na budoucí existenci „Nothing Watch (1)“ ale přímo nenarážel.