Britská společnost Nothing se opravdu snaží zaujmout, jak to jen jde. Nejspíš přesně kvůli tomu otevírá svou první prodejnu v Londýně, srdci Velké Británie. První zákazníky přivítá už před Vánoci.

První obchod otevře Nothing na 4 Peter Street v Londýně. Nedaleko je třeba světoznámý Buckinghamský palác a také Britské muzeum. Společnost je stále příliš malá a mladá na velké prostory na velmi frekventovaných místech. Přesto si vybrala toto místo hned vedle obchodu s komiksy Gosh! Comics a obchodu s oblečením značky Supreme. Zajímavé také je, že tato zpráva přišla překvapivě den před plnohodnotným oznámením nových sluchátek Nothing Ear (Stick)

Na prodejně budou dostupná všechna zařízení od Nothing, včetně novinky Ear (Stick). Samozřejmě jde ale o marketingový tah. Nothing v současné chvíli nenabízí tak velké portfolio zařízení jako třeba Apple, se kterým se často porovnává.

„Po úspěšném uvedení našich produktů nastal ten správný čas, abychom to znovu rozjeli a nabídli naší komunitě prostor, kde se může zapojit do vzájemné komunikace i do kontaktu s našimi produkty,“ uvedl v prohlášení generální manažer společnosti Nothing Ryan Latham. „V sousedství ikonických značek, jako je Supreme, máme unikátní pozici jediného obchodu s technologiemi v této oblasti.“