Jak jsme vás informovali před nedávnem, jihokorejský gigant Samsung má v přípravě nový fitness náramek, který bude zřejmě představovat konkurenci pro některé z produktů rozmanitého portfolia Xiaomi. Nadcházející Galaxy Fit 3 přináší úplně jiný design než předchůdce, který působí elegantněji, a navíc zajistí větší uživatelské pohodlí.

Galaxy Fit 3 se tentokrát spolehne na 1,11palcový AMOLED displej obdélníkového tvaru, který je nejen vysoký, ale také pěkně široký. Práce s ním by tedy měla být výrazně snazší a příjemnější. Dříve uniklé snímky taktéž ukázaly, že vpravo od displeje najdeme ovládací tlačítko.

Zahraniční server 91mobiles nyní zveřejnil další sérii obrázků, která nám především ukazuje jednotlivé barevné varianty, v nichž bude Galaxy Fit 3 dostupný. Nejenže tedy náramek vyjde v růžové, ale také v černé a bílé (stříbrné).

Zatím není jasné, kdy přesně bude Galaxy Fit 3 vydán. Spekuluje se, že jej Samsung představí spolu s vlajkovými smartphony Galaxy S24, čili někdy v polovině ledna 2024 (údajně 17. ledna).