Redmi Band 2 byl představen v prosinci minulého roku na čínském trhu jako nástupce původního Redmi Band. Nejnovější fitness náramek se podle uniklých marketingových materiálů modelu brzy objeví na evropském trhu.

První informace naznačují to, že rozdíl mezi čínským a globálním modelem nebude téměř žádný. Rozdílem se tak stává pouze finální cena.

SPECIFIKACE REDMI BAND 2

Redmi Band 2 bude vybaven 1,47palcovým TFT displejem s hustotou pixelů 247 ppi. Uniklé snímky naznačují, že bude mít předinstalováno více než 100 digitálních ciferníků.

Globální model nabídne senzory pro monitorování srdečního tepu a kyslíku v krvi, což umožňuje i sledování dalších zdravotních funkcí, jako je spánek nebo stres. S více než 30 sportovními režimy pokrývá širokou škálu sportovních aktivit, jako je běhání, jóga a další.

Co se týká výdrže baterie, Redmi Band 2 by měl na plné nabití vydržet zhruba 14 dní. Při intenzivním používání baterie vydrží zhruba 6 dní. Fitness náramek má také voděodolnost 5 ATM až do 50 metrů.

V Číně byla cena fitness náramku stanovena na necelých 22 EUR, zatímco pro Evropu na 34,99 EUR, jak se domnívá leaker Sudhanshu Ambhore.