TikTok, oblíbená sociální platforma, se neustále vyvíjí a přináší svým uživatelům nové možnosti. Nejnovější funkcí je možnost sdílet krátká textová videa, která mohou být obohacena o hudbu a různé nálepky. Tato inovace připomíná oblíbenou funkci „Vytvořit“ uvnitř Instagram Stories, kterou již mnozí z nás dobře znají.

Podle oficiálního blogového příspěvku TikToku představuje textové video zcela nový způsob tvorby obsahu na této sociální platformě. Uživatelé mají možnost přizpůsobit styl textu, barvu pozadí a přidat k příspěvku hudbu či nálepky. Každý příspěvek může obsahovat až 1 000 znaků, což poskytuje dostatečný prostor pro sdílení myšlenek a nápadů. Ostatní uživatelé mohou na obsah tohoto typu standardně reagovat komentářem, sešitím nebo duetem.

Novinka nabízí jednoduché a intuitivní prostředí pro publikování, které usnadňuje sdílení textového obsahu. Když uživatelé vstoupí na stránku pro vytvoření videa, mohou si vybrat ze tří tří možností – fotografie, video a text. Po výběru třetí zmíněné jsou uživatelé přesměrováni na stránku pro tvorbu a formátování textu.

Co si o nové funkci myslíte vy?