Motorola před nedávnem oficiálně potvrdila, že své letošní skládací telefony odhalí už 1. června. Krátce nato se na internetu začala objevovat velká spousta propagačních materiálů a vlna úniků patrně neustává. Nyní bylo provaleno další oficiální video, které Razr 40 Ultra zachycuje v celé jeho kráse a demonstruje mimo jiné také jeho funkce, a tabulka se všemi důležitými specifikacemi.

RAZR 40 ULTRA SE VYSTAVUJE V TRAILERU

Za únikem upoutávky nestojí nikdo jiný než renomovaný leaker Evan Blass, který jej zveřejnil přes svůj twitterový profil. Jak asi nikoho z vás nepřekvapí, Motorola v něm primárně zvýrazňuje velkou zadní obrazovku a rovněž ukazuje, jaké všechny funkce nabídne. O schopnostech externího displeje jsme vás samostatně a podrobněji informovali zde, ale ve zkratce lze říct, že nabídne daleko větší svobodu než sekundární displeje konkurenčních véček.

Motorola v traileru dále upozorňuje na podporu prostorového zvuku Dolby Atmos, konstrukci pantu nebo i hlavní obrazovku, která má poskytnout perfektní zážitky ze sledování obsahu. Podívejte se na upoutávku sami a do komentářů nám můžete napsat, jak se vám telefon líbí.

UNIKLY KONKRÉTNÍ SPECIFIKACE

Detaily o specifikacích pak přináší další známé jméno – známý leaker a redaktor německého serveru WinFuture Roland Quandt. Podle něj bude hlavní displej skládačky Razr 40 Ultra úhlopříčně měřit 6,9 palce a pracovat bude s rozlišením 2400x1080 pixelů a 165Hz obnovovací frekvencí. Zadní obrazovka o 3,6palcové úhlopříčce si pak má překvapivě onu vynikající frekvenci zachovat, nicméně její rozlišení bude „pouze“ 1066x1056 pixelů.

Pod kapotou Razr 40 Ultra najdeme čipset Snapdragon 8+ Gen 1, který pracuje s maximální frekvencí 3,2 GHz. Uvnitř se také setkáme s baterií o kapacitě 3 800mAh, kterou prý bude možné nabíjet 33W výkonem.

Zadní strana bude kromě displeje skýtat i dvojici fotoaparátů – hlavní snímač nabídne 12Mpx rozlišení a doprovodí jej 13Mpx ultra širokoúhlá kamera. Rozlišení selfie kamery pak bude 32 Mpx.

Co se týče zbývajících detailů, Razr 40 Ultra bude měřit 170,8 x 74 x 7 mm a dostane podporu technologií GPS, Wi-Fi 6. Bluetooth 5.3, NFC i 5G.

JAK TO BUDE S CENOU?

Podle Quandta bude Razr 40 Ultra dostupný ve variantě 8/256GB, a to s údajnou cenovkou mezi 1 169 a 1 199 eury v závislosti na konkrétním trhu. V přepočtu to představuje rozmezí od 27 600 Kč do 28 300 Kč.