Už nějakou dobu se ví o tom, že Motorola připravuje skládací telefon typu clamshell (véčko) s názvem Razr+ (2023). To se na dříve uniklých renderech objevilo s naprosto masivním sekundárním displejem, ve které je umístěna dvojice zadních kamer. Patrně se ale letos dočkáme ještě jednoho véčka od Motoroly, které dostane nižší cenovku a cílit bude na méně náročné uživatele.

S informacemi tentokrát přichází server MySmartPrice, který ve spolupráci se známým leakerem Stevem Hemmerstofferem (alias OnLeaks) zveřejnil rendery smartphonu označeného jako Motorola Razr Lite (2023). Stejně tak by ale mohlo být slovo „Lite“ vypuštěno z názvu úplně; zdroj momentálně není schopen finální jméno potvrdit.

Zásadním rozdílem mezi variantami Razr Lite a Razr+ bude právě onen sekundární displej, který bude v případě levnějšího kousku výrazně menší a dobrý bude asi tak pro rychlé zkontrolování času, když telefon vytáhnete z kapsy. Maximálně by se ještě mohl hodit pro čtení notifikací, ale s tímto úkonem jsme potenciální seznam možností zužitkování asi vyčerpali.

Rendery dále ukazují dvojici zadních fotoaparátů a selfie kameru umístěnou v průstřelu hlavní obrazovky. Tělo telefonu je pravděpodobně kovové.

Žádné specifikace, jako je čipset, rozlišení displeje nebo parametry fotoaparátů, nám bohužel odhaleny nebyly, a tak si budeme muset počkat na samotné oznámení nebo nějaké další úniky. Mějte zároveň na paměti, že se rendery mohou od finálního produktu lišit, a to hlavně z důvodu, že jsou tentokrát založeny na skutečných fotografiích prototypu v nízké kvalitě.