Logitech je na trhu s počítačovými myšmi známou značkou. A to jak u těch připojených drátem, tak u těch, které drát nemají. Například MX Master 3 je skvělou myší, jen málokomu se ale chce za bezdrátovou myš dát dva tisíce.

Zde přichází na scénu nová Signature M650, která papírově za tisíc korun nabízí skvělou hodnotu, různé velikosti i varianty pro leváky. Oproti levnějším kouskům Logitech, třeba M185, více nahlíží do parametrů dražších modelů.

Signature M650 nabídne například funkci chytrého scrollování a nezapomíná ani na změkčení povrchu v oblasti palce či gumové strany pro celkově lepší držení.

Zatímco MX Master 3 má na palubě běžnou nabíjetelnou baterii, nová myš si vystačí s jednou AA baterií; a to na hodně dlouho. Logitech v tomto směru zmiňuje i dva roky. Uložiště baterie v sobě také skýtá bezdrátový USB přijímač, myš lze ale připojit i skrz Bluetooth.

Signature M650 se také chlubí technologií SilentTouch, která snižuje hlasitost kliknutí až o 90 % oproti zmíněné M185. Myš také využívá recyklovaných materiálů. U černé varianty se z nich skládá celkem 64 % a u světlých 24 % zařízení.

M650 je tak určitě myší, která si svou cenovku bez problémů obhájí a ačkoli je třeba MX Master 3 lepší, dvojnásobek ceny to pokryje jen těžko.