V červenci letošního roku upoutal Honor pozornost světa představením revolučního skládacího smartphonu Magic V2, který si vysloužil označení nejtenčí na světě. Po tomto úspěchu se zdá, že společnost Honor je připravena zaujmout fanoušky i odborníky dalším technologickým skvostem. Uniklé informace nám napovídají, že v Číně se brzy odehraje oznámení modelu Honor Magic Vs 2.

Tuto zprávu prvně přinesl světu populární čínský tipař Digital Chat Station. Na sociální platformě Weibo odhalil, že Honor plánuje představit svůj nový vlajkový skládací model, Honor Magic Vs 2, na speciálním eventu v Číně v průběhu tohoto týdne.

Skutečnost později potvrdil samotný Honor, a to prostřednictvím tohoto příspěvku, v němž také ukázal část telefonu. Debutu se konkrétně dočkáme už 12. října.

Podle jeho informací leakera by měl nový Honor Magic Vs 2 přinášet významné vylepšení oproti Honor Magic V2. Nejenže by měl být ještě tenčí a lehčí, ale v oblasti ergonomie a kompaktnosti by mohl nastavit laťku ještě výše, překonávaje tak konkurenty jako Samsung, Oppo či Motorola. Ale to údajně není vše.

Honor Magic Vs 2 by měl nabídnout luxusnější design s boky vyrobenými z hořčíkové slitiny, což je materiál odlišující se od tradičního hliníku. Taková inovace by mohla naznačovat, že Honor je připraven nastavit nové standardy v oboru mobilních technologií.