Je to teprve nedávno, co Huawei na trh uvedl novou řadu smartphonů Mate 60, avšak i přesto se už připravuje na novou akci. Ve španělské Barceloně hodlá příští týden pořádat konferenci označenou jako Fashion Forward, a přestože ještě nebylo konkrétně zmíněno, co nám bude představeno, už lze leccos odtušit na základě propagačního plakátu.

Ten čínský kolos zveřejnil na sociální platformě X. Kromě toho, že prozrazuje datum 14. září 2023 a zmiňuje program „strategie pro nositelná zařízení a uvedení nových produktů“, zobrazuje v levém dolním rohu část chytrých hodinek. Zda se i v pravém horním rohu nachází chytré hodinky, není úplně jasné, ale současně to je vysoce pravděpodobné. Minimálně bychom se tak měli dočkat jednoho zařízení tohoto typu.

Posledními smartwatch, které Huawei vydal, byly modely Watch 4 a Watch 4 Pro, které cílí na středně náročné publikum. O měsíc dříve se k nám do Česka dostaly Huawei Watch Ultimate, které se, jak ostatně napovídá samotný název, pokouší získat pozornost milovníků sportů nebo potápěčů, jimž nabízí řadu unikátních funkcí. Podrobnosti o výbavě a ceně si můžete přečíst v našem samostatném čláínku.

Jakmile se o příštích hodinkách z dílny Huawei dozvíme více, budeme vás informovat. V současné době ale bohužel nemáme další podrobnosti, které bychom s vámi mohli sdílet. Osobně by mě ale nepřekvapilo, kdyby nám firma bližší detaily prozradila s předstihem v rámci upoutávek na čínských sociálních sítích.