AKTUALIZACE: Xiaomi prostřednictvím oficiálního webu potvrdilo, že řada Redmi Note 13 v Česku vyjde 22. ledna.

PŮVODNÍ ZNĚNÍ

Už v pondělí se odehraje plnohodnotný globální debut smartphonů řady Redmi Note 13, které na čínský trh dorazily už v září a před nedávnem přistály také v Indii. Nejenže jsou jednotlivé telefony výhodné samy o sobě, protože nabízí opravdu lákavý poměr mezi cenou a výbavou, ale Xiaomi si pro české spotřebitele připravilo také speciální promo akci.

Podařilo se nám zjistit, že při nákupu dražších modelů, tedy Redmi Note 13 Pro 5G a Redmi Note 13 Pro+ 5G, budou moct čeští zákazníci dostat sluchátka Redmi Buds 5 nebo chytrý náramek Xiaomi Smart Band 8 jako dárek. Patrně postačí zaregistrovat nákup na webu výrobce a napsat na telefon recenzi v e-shopu, kde byl pořízen.

Dozvěděli jsme se, že akce bude probíhat do 18. 2. 2024 a zahájena bude již 22. 1. Je tedy možné, že právě tento den bude oficiálním datem vydání řady Redmi Note 13 na českém trhu.

Zajímavost: Sluchátka Redmi Buds 5 se v Česku ještě oficiálně neprodávají a evidentně tedy vyjdou se samotnými smartphony. Více informací zde.

Řada Redmi Note 13 je vcelku obsáhlá. Dle našich poznatků by se měly na pulty tuzemských obchodů dostat tyto modely, a to hned v několika paměťových konfiguracích a barevných variantách:

  • Redmi Note 13
  • Redmi Note 13 5G
  • Redmi Note 13 Pro
  • Redmi Note 13 Pro 5G
  • Redmi Note 13 Pro 5G+

Detaily týkající se oficiální doporučené ceny zatím k dispozici nemáme, datum vydání pak nejsme schopni potvrdit se 100% jistotou. Faktem ale je, že už nebudeme muset čekat dlouho.