Leaker Evan Blass ve spolupráci s webem 91mobiles nedávno zveřejnil snímky speciální edice telefonu ASUS ROG Phone 6, která je inspirovaná Batmanem. Po boku nové řady ROG Phone 6D tento model skutečně vyšel a jiný je nejen designem.

Na rozdíl od klasického ROG Phone 6 je speciální Batman edice vybavená čipsetem MediaTek Dimensity 9000+. V tom ale prakticky žádný rozdíl nepoznáte, hlavní jsou tedy designová vylepšení. Na zadním krytu nalezneme kombinaci modré a černé barvy, na RGB panelu se pak nachází speciální logo.

Stylové balení připomíná bednu s výzbrojí a jeho součástí je, kromě telefonu samotného, hned několik drobností, které fanoušci určitě ocení. Tou první je kryt, jehož vnější strana skýtá logo Batmana sestavené s geometrických útvarů a na vnitřní straně najdete samotného hrdinu. Dále obdržíte malou repliku světlometu, jež dokáže na zeď nebo jinou plochu promítnout známý netopýří signál. A nakonec mnohé potěší speciální držák telefonu s velkým netopýrem.

ASUS si pohrál i s uživatelským rozhraním, jak Blass dříve tvrdil. Dostupná je speciální živá tapeta, animace při nabíjení, motiv pro režim always-on nebo obrázek, který se zobrazí ve chvíli, kdy vám někdo zavolá.

Speciální edice ROG Phone 6 vás vyjde na 30 990 Kč. Prohlédněte si vzhled jednotlivých prvků v galerii níže.