Uniklý kód v macOS 15.1 Sequoia Beta naznačuje, že nadcházející iPhone SE 4, původně plánovaný s 8GB RAM a podporou Apple Intelligence, by mohl být uveden pouze s 6GB RAM. Rozdíl v RAM by znamenal, že levnější model, očekávaný v roce 2025, by neměl přístup k nejnovějším generativním AI funkcím, které Apple nabízí. To by mohlo výrazně omezit schopnosti zařízení ve srovnání s ostatními modely.

Identifikátory osmi nadcházejících zařízení objevené v kódu naznačují, že iPhone SE 4, označený jako iPhone15,6, nebude patřit mezi modely s podporou Apple Intelligence. Zatímco iPhone SE 3 měl identifikátor iPhone14,6, nová generace SE by mohla být obětována pro nižší cenu, což by vedlo k určitým kompromisům v oblasti výkonu a funkcionality.

Naopak kód potvrzuje, že všechny modely iPhone 16, identifikované jako iPhone17,1 až iPhone17,4, budou podporovat Apple Intelligence. Zmínky se objevily také o rodině iPhone 17, kde modely iPhone18,1 až iPhone18,4 pravděpodobně zahrnou iPhone 17 Pro a iPhone 17 Pro Max s 12GB RAM, což umožní lepší multitasking a širší využití AI funkcí.