Honor už za pár dní představí další skládací telefon, který podle všeho bude ještě tenčí a lehčí než obdivovaný Magic V2, jenž debutoval v létě. Po boku nadcházejícího Magic Vs 2 mají také přijít zbrusu nové chytré hodinky, kterými se výrobce poprvé pochlubil v upoutávce sdílené na čínské sociální platformě Weibo.

Hodinky Watch 4 Pro se spolu se skládacím telefonem představí 12. října pro čínský trh, globální uvedení bych poté očekával v následujících měsících (na dalších sociálních sítích se totiž podobné upoutávky neobjevily). A popravdě doufám, že se produkty dostanou i k nám, neboť vypadají opravdu lákavě.

Hodinky Watch 4 Pro budou pravděpodobně k dispozici ve větším množství variant, jak ostatně bývá ve zvyku. Honor se zatím stihnul pochlubit zdánlivě prémiovým provedením, které kombinuje zlaté tělo s tmavě zeleným ciferníkem a stejnobarevným řemínkem.

Spekuluje se, že hodinky budou na trhu figurovat jako nástupce loňského modelu Watch GT3 (viz ilustrační obrázek v horní části článku). Ten sice také disponoval kruhovým displejem, ale při srovnání renderů je patrné, že měl o něco širší rámečky. Na tělu se navíc nacházely dvě tlačítka namísto fyzické korunky a doprovodného tlačítka, jak tomu bude v případě nadcházejících Watch 4 Pro.

V současné době neznáme žádné parametry hodinek, ale ty dva dny čekání snad přežijeme. Čínští výrobci navíc mají ve zvyku některé detaily poodhalit i před samotným vydáním, takže je klidně možné, že ještě během dneška či zítřka Honor prozradí některá z klíčových lákadel.