Zhruba před týdnem představila společnost Honor jeden kousek ze své připravované série Magic5, která dorazí během konference MWC 2023. Odhalený telefon se nazývá Magic5 Lite a chlubí se nejen nízkou cenovkou, ale také prvenstvím v žebříčku DxOMark, co se kvality baterie týče (více zde). Výrobce nyní hledá testery a jednomu z nich pak tento smartphone věnuje zdarma.

Skrze speciální formulář se lze přihlásit již od pondělka, čas ale máte až do pátku 24. 2. do 12:00. Pětice vybraných respondentů na týden obdrží zmíněný smartphone a po pročtení manuálu se bude moci vrhnout do testování. Během něj bude nutné dojmy sdílet nejen společnosti Honor, ale také na sociálních sítích. Po skončení programu testery čeká vyplnění dotazníku spokojenosti.

Co se bonusů týče, nabídka zní poměrně lákavě. Nejenže při splnění všech podmínek testeři obdrží luxusní zápisník Mont Blanc, ale rovněž budou zařazeni do slosování, kde jeden z nich vyhraje právě onen testovaný smartphone Honor Magic5 Lite.

Součástí výbavy Honor Magic5 Lite není pouze 5 100mAh baterie se spolehlivou výdrží. Mobil se chlubí i OLED displejem se 120Hz obnovovací frekvencí a rozlišením FullHD+. Na zadní straně pak lze najít trojici fotoaparátů, přičemž rozlišení toho hlavního je 64 Mpx. Kromě něj v nezvykle vypadajícím kruhovém modulu najdeme i 5Mpx ultra širokou kameru a 2Mpx makro snímač.