Společnost Honor se připravuje na uvedení nových produktů v rámci technologického veletrhu IFA 2023, který v německém Berlíně startuje už zítra. Hned v tento den bude mít firma keynote pojmenovanou „Unfold Tommorow“, která začne v 10:00 našeho času. Pojďme se tedy podívat na to, jak ji bude možné sledovat a co by měla přinést za novinky.

Přenos bude možné zhlédnout na oficiálních webových stránkách společnosti, kde přibližně v 9:45 přibude YouTube přehrávač s živým vysíláním, anebo přímo přes tento odkaz. Uložit si popřípadě můžete link na tento článek, neboť konferenci půjde rovněž sledovat skrz přehrávač umístěný výše. Nevyhovuje-li vám YouTube, akce bude streamována také na sociální platformě X.

Už jenom ze samotného názvu Unfold Tommorow vyplývá, že největší pozornost bude věnována skládacím telefonům. Předpokládá se, že firma globálně uvede nedávno představený model Magic V2, který se pyšní lehkou a tenkou konstrukcí, ale také další kousky. Dříve se spekulovalo o debutu telefonů Magic V2 Lite nebo Magic V Slim. Firma má rovněž pracovat na svém prvním véčku, jež se možná bude jmenovat Magic V Flip, ale jeho přítomnost na IFA 2023 nemůžeme potvrdit.

Přenos Honoru budeme sledovat i my z TechFeedu, a tudíž od nás můžete očekávat články týkající se nejzajímavějších čerstvě představených produktů.