V lednu bylo oznámeno, že herní telefon Red Magic 8 Pro, jehož prodeje na domovském trhu v Číně byly zahájeny už v prosinci minulého roku, dorazí i do dalších koutů světa, včetně České republiky a Slovenska. Nyní už je tento kousek oficiálně k dispozici.

Od včerejška si telefon můžete pořídit skrze oficiální internetové stránky pro Evropu. Vybírat můžete ze dvou variant, které se liší nejen designem, ale i výbavou (hlavní přednosti v čele s čipsetem Snapdragon 8 Gen 2 a masivní odpařovací komorou ale zůstávají).

Už nyní je možné za cenu 649 eur neboli 15 400 korun v přepočtu zakoupit variantu Matte, jež disponuje 12GB operační pamětí, 256GB úložištěm a matně černými zády (jak už ostatně název napovídá). Model označený jako Void se pak chlubí 16GB RAM a dvakrát tak vysokým počtem gigabajtů. S tím se ale samozřejmě pojí i vyšší cena, jež činí 799 eur (19 000 Kč v přepočtu), a mezi zákazníky bude tento kousek rozesílán až koncem února.

Podrobnější informace o výbavě Red Magic 8 Pro si můžete přečíst v samostatném článku. Jak na vás tento smartphone působí?