Technologický gigant Google je známý svým pravidelným vydáváním aktualizací pro operační systém Android, s primárním cílem zlepšovat uživatelské prostředí. Tento měsíc se však k těmto aktualizacím přidává další bonus. V rámci nejnovější aktualizace jsme svědky zavedení nové funkce do aplikace Google Wallet a také vylepšení viditelnosti speciálních nabídek a propagačních akcí pro hry na hlavní stránce Play Store.

Nová aktualizace prostředí umožňuje uživatelům systému Android efektivněji zjišťovat, zda jsou v jejich oblíbených aplikacích či hrách dostupné nové události, aktualizace, speciální nabídky či nový obsah. Ačkoli byla tato funkce již dříve přístupná na webové verzi Play Storu, nyní se dostupnost rozšiřuje také pro uživatele mobilních zařízení.

Přínos tohoto nového rozšíření je pro uživatele Play Storu jistě zajímavý, jelikož jim otevírá dveře k objevování dalších slev a speciálních nabídek, které připravují vývojáři aplikací a her. Google tak přidává další z důvodů, proč by měli hráči mobilních her utrácet více za hry. Navíc některé z těchto nabídek umožňují získávání Play Points, které je možné následně vyměnit za různé produkty či služby.