Už to brzy bude týden, co si čínští zákazníci mohou užívat svůj nově zakoupený smartphone OnePlus 11. Jeho celosvětový model však bude oznámen až ve druhém únorovém týdnu, každopádně už nyní se nám naskytl pohled na jeho výsledky v benchmarku Geekbench.

Geekbench sice na sílu neuvádí, že jde o OnePlus 11, ale už z důvodu, že testovaný telefon disponuje čipem Snapdragon 8 Gen 2 (lze odvodit podle 3,2GHz frekvence) a 16GB pamětí, je to více než pravděpodobné. Plus díky označení CPH2451 víme, že nejde o čínský model, protože ten bývá označen jako PBH110.

Telefonu se v testu povedlo získat 1 468 bodů v single-core a 4 965 bodů v multi-core disciplíně. V tomto konkrétním testu se mu nepovedlo dosáhnout tak vysokého výkonu jako jeho čínskému bratříkovi (ten totiž sem tam dosáhl klidně i na více než 1 500 bodů v single-core a 5 200 bodů v multi-core), ale dost možné, že časem vyplave na povrch více výsledků, které ukážou, že mezi těmito dvěma modely žádný výkonnostní rozdíl není. Někteří ale mluví o opaku (třeba Alex Alderson ze serveru Notebookcheck) a jsou spíše přesvědčeni, že kvůli využití OxygenOS namísto ColorOS bude globální model celkově mírně zaostávat. Rozhodně ale nepůjde o něco, co by mělo jakkoliv zhoršit požitek z používání.

Globální model vlajkové lodi OnePlus 11 bude odhalen už 7. února na akci Cloud 11, která se bude konat v Novém Dillí.