Letos zažívá Samsung snad to nejhorší období vůbec, co se týče úniků informací o připravovaných vlajkových telefonech. O řadě Galaxy S23 víme už prakticky vše důležité, a to se oficiálního vydání dočkáme až za několik dní (konkrétně 1. února). Nyní máme k dispozici další detaily o schopnostech fotoaparátů a zároveň unikly i nové propagační materiály.

Samsung se jako obvykle ve velkém zaměří na zlepšení fotoaparátů – kvalitnější mají být snímače jako takové a proměnou měla projít i softwarová podpora. Kupříkladu od nejdražšího modelu, jímž bude Galaxy S23 Ultra, můžeme očekávat 200Mpx hlavní fotoaparát, až stonásobné přiblížení a kvalitnější noční snímky. Na poslední dvě zmíněné výhody ostatně Samsung lákal prostřednictvím krátkého videa na YouTube.

Renomovaný leaker Ice universe nedávno přišel s dalšími podrobnostmi o konkrétních přínosech mobilu Galaxy S23 Ultra pro nadšence do fotografování. Dočkat bychom se údajně měli výrazně vyšší kvality portrétních videí.

V příspěvku na sociální síti Weibo ostatním uživatelům sděluje, že nová vlajková loď od jihokorejského giganta bude schopna nahrávat tento speciální typ videí v rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu. To by představovalo vynikající mezigenerační skok, jelikož předchůdce dokázal pracovat pouze s rozlišením 1080p a totožnou snímkovou frekvencí. Navíc se prý můžeme těšit i na lepší oddělení portrétu od pozadí.

DALŠÍ PROPAGAČNÍ MATERIÁLY

Samsungu se pod pokličkou nepovedlo udržet další propagační materiály. Tentokrát je na svém Twitteru zveřejnil známý leaker Evan Blass. K dispozici máme snímky zachycující telefony Galaxy S23, Galaxy S23+ a Galaxy S23 Ultra. Všechny kousky jsou vyobrazeny ve svých typických barvách.

*Jednotlivé obrázky doporučuji rozkliknout.