Technologický gigant Google odkryl závoj tajemství kolem očekávaných novinek ve fitness aplikaci Fitbit. Podle oficiálních informací zveřejněných na blogu Google The Keyword se uživatelé mohou těšit na zcela přepracovanou verzi aplikace, která by měla být spuštěna později na podzim v letošním roce. Tato nová inkarnace přinese řadu vizuálních inovací, včetně nových barev, fotografií, ilustrací a ikon.

Aplikace Fitbit prošla zásadním zjednodušením a nyní nabízí pouze tři záložky – Dnes, Trenér a Vy –které jsou snadno dostupné v dolní navigační liště. Záložka „Dnes“ poskytuje uživatelům přehled o jejich hlavních statistikách, které lze navíc přizpůsobit jakýmkoli cílům, na které se uživatel zaměřuje.

Nová záložka „Trenér“ připomíná současnou záložku „Discovery“. Uživatelé zde naleznou motivační obsah pro cvičení a kurátorský seznam sezení zaměřených na uvědomění si sebe sama.

Poslední záložka, nazvaná „Vy“, nabízí uživatelům personalizovaný přehled jejich cílů, osobních údajů, komunitních vazeb a dosažených úspěchů. Tato záložka také prošla řadou vizuálních úprav.

Jak se vám proměna líbí?