Britský startup Nothing, který stojí za sluchátky Ear (1) a telefonem Phone (1), se v současné době připravuje na vydání dalších sluchátek s názvem Ear (Stick). Jejich krabička byla světu poprvé odhalena během londýnské módní show, o týden později pak byla ukázána sluchátka samotná.

Jelikož jsou Ear (1) i Ear (Stick) true-wireless, bylo by zajímavé vidět něco úplně nového – třeba sluchátka přes hlavu, která by se pyšnila stejně atypickým designem, jako mají ostatní produkty. Právě tento názor evidentně sdílí i designéři Junwoo Kim, Chaewon lee, Hyeonseung Yang a Joonho Sung, kteří se pochlubili návrhy, jež zachycují, jak by taková sluchátka „Nothing Head (1)“ mohla vypadat.

Šlo by o zařízení, které by mělo konkurovat třeba AirPods Max od Applu. Design sluchátek Nothing Head (1) byl ukázán v černé i bílé barvě. Přes náušníky jde nahlédnout do nitra, stejně jak je zvykem u jiných produktů od Nothingu. Kromě toho na náušnících najdeme i LED prvky. Originálním nápadem je i krabička Nothing Charge (1), v níž by se sluchátka bezdrátově dobíjela. A dokonce by bylo možné současně nabíjet mobil Nothing Phone (1).

Designéři si s návrhy dali opravdu spoustu práce a jejich dílo se naštěstí neobešlo bez reakce samotné společnosti Nothing. Carl Pei, její šéf, na Twitteru označil návrhy jako šíleně cool věc. Britský startup tento tweet přesdílel a fanoušků se ptá, zda by měl sluchátka skutečně vyrobit.

Jaký máte na koncept sluchátek Nothing Head (1) názor vy?