Přibližně před týdnem byla světu ukázána krabička nových sluchátek, která připravuje britský startup Nothing. Na londýnské přehlídce s ní vystupovaly modelky, jež předváděly kolekci designérky Chet Lo. Nyní se světu, prostřednictvím videa zveřejněného na instagramovém účtu designéra Errolsona Hugha, naskytl pohled na zpracování sluchátek samotných.

Nothing Ear (Stick), jak se mají jmenovat, nebudou cílit jen na běžné posluchače hudby či jiného obsahu. Je zřejmé, že se Nothing snaží i o to, aby byla sluchátka vnímána i jako kosmetický doplněk, který přitahuje pozornost. Pokud jste si už zvykli na design současných Ear (1), tak nečekejte nic extra výstředního. Ear (Stick) jsou od nich skoro k nerozeznání.

Zkuste se mrknout na obrázek níže a v hlavě si říct, zda vidíte nějaké rozdíly na samotných sluchátkách. Ačkoliv se na první pohled může zdát, že žádné nejsou, tak se skutečně jisté odlišnosti najít dají. Kupříkladu stopky nových Ear (Stick) vypadají podstatně delší. Kromě toho také chybí některé stříbrné prvky na zadní straně.

Mnoho dalších informací nám Nothing zatím neodhalilo. Slibuje jen, že nová sluchátka Ear (Stick) budou lehká jako pírko a mimořádně pohodlná. Přesné datum oficiálního představení rovněž neznáme, Nothing ale na webu naznačuje, že to bude už za chvíli.