Google už to pravděpodobně po sérii úniků vzdal a s designem svých chystaných produktů se nebojí jít na veřejnost. Zatím tedy nečekejte kompletní prozrazení všech detailů, ale v novém traileru se nám firma pochlubila alespoň designem. Kromě vlajkových smartphonů řady Pixel 8 se nám tak naskytl pohled i na novou generaci chytrých hodinek Pixel Watch.

Začněme u mobilů. Google sice v upoutávce na říjnovou prezentaci předvedl pouze Pixel 8 Pro, a to v očekávané porcelánové barvě, ale na miniatuře videa si můžeme všimnout také standardního Pixelu 8, který je menší a ukázán byl v růžovém provedení.

Softwarový gigant se sídlem v kalifornském Mountain View se pochlubil také hodinkami Pixel Watch 2 s řemínkem v barvě Pixelu 8 Pro. Všimnout si můžeme, že se po vizuální stránce nemění snad vůbec nic, což ale není špatně. Zůstává fyzická korunka i mírně prohnutý kulatý displej. Zkrátka to, co si majitelé vychvalovali. První Pixel Watch vypadaly prémiově, což je další vlastnost, která by měla jejich nástupci zůstat.

Poté, co se ve videu mihly chystané smartwatch, Google zobrazil sluchátko z dvojice Pixel Buds Pro, ale v dosud nevídané barvě. Opět jde o takzvanou porcelánovou, čímž se potvrzují nedávné zprávy o tom, že nám budou 4. října odhalena špičková sluchátka od Googlu v nových barevných variantách.