Existence Coca-Cola telefonu neboli speciální edice smartphonu Realme 10 Pro 5G byla nedávno oficiálně potvrzena. Výrobce jeho uvedení na trh vnímá jako velkou událost, čemuž nasvědčuje řada propagačních materiálů nebo soutěž o řadu pěkných cen. Nyní se tento mobil ukazuje na několika videích.

První video, jež označuje spolupráci Realme a Coca-Coly za tu dosud „nejbublinkovatější“, můžete zhlédnout v přehrávači výše. Jde o plnohodnotný trailer, který propaguje jak oblíbenou limonádu, tak i telefon samotný. Ukázán přitom není jen a pouze na renderech, jako tomu bylo doposud, ale ve skutečném světě.

Další video tentokrát není reklamou. Jsou v něm naopak zachyceny záběry telefonu, který se nachází v rukou uživatele. Odhalen je na něm ze všech stran, a tak si lze krásně prohlédnout design a jednotlivé detaily. Odhaluje také jeden důležitý prvek, o kterém jsem tak trochu spekuloval v předešlém článku, a tím je speciální motiv uživatelského rozhraní, jenž bývá oblíbenou součástí limitovaných edicí mobilů.

Upoutávka níže je už jenom takovou třešničkou na dortu, prostřednictvím které dává Realme o tomto telefonu znovu vědět. Je mimochodem patrné, že fanoušci o tento kousek jeví docela slušný zájem – už si jej zarezervovalo více než 150 tisíc lidí.