Čínská společnost Realme si z nás evidentně nestřílela. Před týdnem skrze krátkou upoutávku a obrázky lákala na telefon, který měl mít něco společného s oblíbeným nápojem Coca-Cola. O něco dříve navíc renomovaný leaker Ice universe odhalil, že se takové zařízení chystá. Nyní byl tento smartphone oficiálně oznámen.

Coca-Cola telefon se stává skutečností a je jím speciální edice smartphonu Realme 10 Pro 5G, který byl představen v listopadu loňského roku. Svým designem se od uniklého renderu nakonec liší – není celý červený, nýbrž pouze z přibližně dvou třetin. V této červené pasáži se pak nachází všem známý nápis Coca-Cola. Okolo fotoaparátů, které se spolu s logem Realme nachází v černém pruhu, je tenká červená čára. Podívejte se sami.

Telefon si momentálně mohou zarezervovat zájemci z Indie, stačí jim k tomu pouze zadat telefonní číslo do kolonky v oficiálním webu. Čas na to mají do 10. února, později téhož dne bude telefon uveden do prodeje. Podle toho, kolik lidí se do akce přihlásí, bude během livesteamu Realme losovat různé ceny (kupóny, Bluetooth reproduktory, elektrické zubní kartáčky, chytré hodinky, limitovanou figurku či speciální balení) a rozdá je některým z nich.

Jestli tento telefon přinese nějaké další zvláštnosti oproti klasické verzi – výrobci třeba rádi vytváří speciální motivy rozhraní – zatím není známo. Další informace bychom se ale měli dovědět již brzy, pravděpodobně během onoho přenosu, jenž proběhne 10. února.

Co na tento telefon říkáte?