Předevčírem vyšel článek o speciální edici smartphonu Realme 10 Pro 5G s motivy Coca-Coly, který se ukazoval v několika videích. Nyní už má tento kousek konečně cenovku, a dokonce nám byly poodhaleny další detaily, včetně obsahu balení. To bude na dárky opravdu bohaté.

Podobně jako ostatní výrobci se i Realme rozhodlo, že bude telefon dodávat ve speciálním balení plném různých překvapení. To bude obsahovat nejen telefon samotný, a to v jedinečné tematické krabičce, ale také samolepky, jehlu na SIM kartu ve tvaru vršku od sklenice s Coca-Colou, figurku Realcata (maskota Realme) a štítek, který ukazuje, kolikátý kus z pouhého tisíce vlastníte.

Jak už bylo v jednom ze zveřejněných videí odhaleno, telefon se chlubí i speciálním motivem uživatelského rozhraní, který ovlivňuje vícero jeho částí. Tematická je tapeta, ukazatel stavu nabíjení nebo ikonky aplikací na ploše. Realme si dokonce pohrálo i se speciálními zvuky, jež uslyšíte, když obdržíte oznámení, pořídíte fotografii nebo vám někdo zavolá.

Realme 10 Pro 5G v Coca-Cola edici se bude prodávat od 14. února ve variantě 8 GB + 128 GB za cenu 20 999 rupií, což v přepočtu činí zhruba 5 700 korun. Za tuto cenu jde o pěkný kousek, co myslíte?