Před několika dny se prohnal internetem render telefonu s designem oblíbeného sladkého nápoje Coca-Cola. Na Twitteru jej zveřejnil známý leaker Ice universe a prakticky nikdo nevěděl, zda se jedná pouze o laciný fórek, nebo kuriózní realitu. Byť je to docela překvapivé, v současné chvíli to vypadá, že pravdu měli ti, kteří se přikláněli k druhé variantě.

Zdá se, že „Coca-Cola telefon“ bude skutečně existovat. Na starost by si jej přitom mělo vzít všem nadšencům do mobilů známé jméno. Čínská společnost Realme dnes na svém Twitteru zveřejnila lákadlo, které s nejvyšší pravděpodobností odkazuje právě na tento mobil.

V krátké upoutávce se nachází telefon ponořený do nápoje, který barvou i vysokým počtem bublinek připomíná právě Coca-Colu. Scéna je doprovázena textem „Něco úžasného bublá! Zůstaňte na příjmu“.

Součástí tweetu je také odkaz na internetovou stránku, kde sice opět najdeme telefon ponořený v Coca-Cole podobné kapalině, ale pod ním se nachází i láhev s nápojem, který šumí a vytváří hlavu maskota společnosti Realme, který se jmenuje Realmeow.

Pokud tedy spolupráce Coca-Coly a Realme skutečná a render telefonu není jen vymyšlený, pak můžeme očekávat něco jako speciální Coca-Cola edici mobilu Realme 10 či Realme 10 Pro.