CMF, dceřiná značka technologické firmy Nothing, nedávno oznámila rozšíření dostupnosti svého debutového sortimentu produktů do více než 15 zemí. Toto rozšíření je součástí jejich snahy o zpřístupnění gadgetů s lákavým designem širšímu publiku. Sortiment zahrnuje sluchátka Buds Pro, hodinky Watch Pro a napájecí adaptér Power 65W GaN, které jsou nyní dostupné většímu počtu zákazníků, s plány rozšířit se do více než 26 zemí do konce letošního roku.

Od svého uvedení na trh v září 2023 byly produkty CMF by Nothing chváleny pro jejich design, kvalitu zpracování a dostupné ceny. Po jejich debutu v Nothing Soho Store v Londýně se tyto produkty rychle staly nejprodávanějšími modely ve svých kategoriích a segmentech v několika zemích. Aby vyhověla rostoucí poptávce, pracoval tým CMF s řadou partnerů a prodejců, aby zajistil širší dostupnost.

K dispozici jsou v následujících zemích: Spojené království, Spojené státy, Indie, Japonsko, Německo, Itálie, Francie, Španělsko, Portugalsko, Belgie, Nizozemsko, Švédsko, Polsko, Česká republika, Rumunsko, Malajsie, Indonésie, Filipíny, Thajsko, Austrálie, Nový Zéland, Mexiko, Brazílie, Chile, Saúdská Arábie a Spojené arabské emiráty. Dostupnost a naskladnění modelů a barev se mohou lišit podle regionu, proto se doporučuje sledovat aktuální situaci na různých prodejních platformách.

Před nedávnem jsme psali článek o tom, co jednotlivé produkty od CMF by Nothing nabízí. Přečíst si jej můžete zde.