Již delší dobu víme, že aplikace pro systémy iOS a Android s názvem Clubhouse může hudebníkům pomoct v rozvoji a kariérním růstu. Je to totiž jednoduchá možnost, jak oslovit nové fanoušky a předvést jim, co dokážete. Je zřejmé, že vývojáři si toho jsou vědomi, a proto přichází s novou aktualizací, která vylepší prostředí pro umělce i posluchače. 

Aktualizace zahrnuje novou sekci, která se nachází v menu, a díky ní si budete moci nastavit hudební mód s vylepšenou kvalitou zvuku. Vývojáři zatím neodhalili konkrétní parametry, ale uvádí, že uživatelé budou mít přístup k vysoce kvalitnímu stereo zvuku.

Další užitečnou novinkou pro umělce bude možnost připojení vlastního externího zařízení, jako je například USB mikrofon nebo mixážní pult, což pomůže například DJům.

Je pravda, že nejdůležitější součástí aktualizace byla hudba a okolnosti s ní spojené. Aplikace se však dočká i menších změn, jako například přesun vyhledávacího pole a možnost si přes něj zamávat s jinými uživateli. Změn se prvně dočkají uživatelé se systémem iOS, na Android všechny změny dorazí později.