Společnost Jeffa Bezose, Blue Origin, znovu vstoupila do světa vesmírné turistiky úspěšným letem šesti platících zákazníků na palubě rakety New Shepard. Start, který proběhl z jejich zařízení ve západním Texasu, označil sedmý obydlený let pro Blue Origin a první od srpna 2022. Posádka se vydala na rychlý výlet nad Kármánovu linii, mezinárodně uznávanou hranici vesmíru umístěnou 62 mil nad povrchem Země.

Mezi cestujícími byl Ed Dwight, 90letý bývalý kapitán letectva a první kandidát na černého astronauta vybraný v roce 1961, který sice prošel výcvikem, ale do astronautského sboru NASA nebyl nikdy vybrán. Na palubě byli také Mason Angel, Sylvain Chiron, Kenneth L. Hess, Carol Schaller a Gopi Thotakura, kteří si během letu mohli krátce vyzkoušet stav nulové gravitace.

Přistání posádky 10 minut po startu proběhlo bez problémů, přestože jeden ze tří padáků kapsle se správně nerozvinul. Díky redundanci bezpečnostního systému, který je navržen pro takové situace, však selhání nezpůsobilo žádné komplikace. Jednalo se také o 25. let pro raketu New Shepard, která po strukturálním selhání trysky motoru v září 2022 a následné pauze ve vesmírných letech, znovu zahájila operace v prosinci 2023.