S blížící se konferencí WWDC 2024 se technologický gigant Apple chystá představit řadu novinek, které by měly zásadně ovlivnit uživatelský zážitek. Hlavní důraz bude kladen na nové verze softwaru, především na iOS 18. V letošním roce očekáváme, že Apple dožene aktuální šílenství okolo umělé inteligence a představí své vlastní iniciativy zaměřené na integraci AI přímo do zařízení

Apple plánuje výrazně zlepšit uživatelský zážitek v a Apple Music díky nové funkci chytrých přechodů mezi skladbami. Funkce, navržená tak, aby překonala stávající prolínání skladeb, bude zabudována do existujícího systému a nabídne ještě hladší přechody mezi skladbami. Na rozdíl od současného prolínání, které již Apple Music nabízí, bude tato funkce integrovaná do existujícího systému a přinese lepší výsledky. 

Blížící se WWDC slibuje také řadu významných oznámení, přičemž hlavní pozornost bude věnována softwarovým aktualizacím a novinkám v oblasti AI. Apple se zaměřuje na integraci umělé inteligence přímo do zařízení, což uživatelům přinese inteligentnější funkce a hladší výkon aplikací. Interní testování iOS 18 naznačuje, že se můžeme těšit na řadu vylepšení.