Amazfit po řadě úniků představuje tři nové modely svých chytrých hodinek. Ty nabídnou prodlouženou výdrž na jedno nabití i nespočet sportovních režimů.

Začněme u vlajkového modelu. Amazfit GTR 3 Pro disponuje 1,45" AMOLED displejem a 2,3 GB úložištěm. Zmíněná větší baterie má pak 450 mAh a na jedno nabití údajně vydrží až 14 dní.

Nechybí ani WiFi, GPS, Bluetooth či mikrofon s reproduktorem. Kromě komunikace s virtuálním asistentem zvládne zprostředkovat i telefonní hovory.

GTR 3 Pro navíc váží jen 32 gramů a na šířku má jen 22 mm.

Amazfit GTR 3 si nechává velmi podobný zevnějšek; WiFi, Bluetooth, úložiště a mikrofon s reproduktorem ale vyměňuje za až 21denní vydrž.

Typický Applem inspirovaný obdélníkový AMOLED displej mají pak hodinky GTS 3. Ty se drží jednoduchosti s jen jedním tlačítkem a silikonovým páskem.

Všechny tři modely nově dostávají optický senzor BioTracker, který uživatelům umožní sledovat hladiny stresu či kyslíku v krvi.

Kromě osmi běžných aktivit dovolí hodinky sledovat až 150 rozdílných sportů a data pak posílat do Google Fit či Apple Health.

Modely budou kompatibilní s Androidem i iOS. Za GTR 3 Pro dáte 200 € (asi 5 100 korun), GTR 3 a GTS 3 pak stojí stejných 150 € (asi 3 800 Kč).