Na čínský trh v květnu doputovaly chytré hodinky Redmi Watch 3 Lite, které se svým designem podobají populárním Apple Watch, ale nestojí ani zdaleka tolik. Xiaomi je nyní přineslo na český trh s označením Active a také u nás budou lákat na úžasnou cenovku, která se těsně vešla pod tisícovku. Pojďme se tedy podívat, co mohou tyto hodinky nabídnout.

Hned na první pohled si všimnete, že Redmi Watch 3 Active disponují velkým zakřiveným displejem. Ten úhlopříčně měří konkrétně 1,83 palce a kromě elegantního vzhledu patří mezi jeho klíčové vlastnosti schopnost zobrazit krásně syté barvy nebo ochrana před poškozením/opotřebením díky odolnému sklu. Co se pak dále týče vizuální stránky, na obrazovku můžete umístit jeden z více než 200 ciferníků. Všimnout si můžete, že se vpravo od displeje nachází tlačítko.

Monitorování zdravotních funkcí je už dnes naprostým standardem. Není proto vůbec překvapivé, že i Redmi Watch 3 Active dokáží nepřetržitě sledovat tepovou frekvenci nositele a také jsou schopny vydat upozornění, pakliže bude dosaženo vysokých hodnot. Nechybí ani možnost měřit kvalitu spánku nebo okysličení krve.

Sportovci pak ocení 100 režimů fyzické aktivity, včetně 10 profesionálních. Měření je podporováno vestavěnými senzory a speciálními algoritmy. S hodinkami se navíc nemusíte bát ani do vody, a to díky vodotěsnosti 5 ATM.

Mezi další užitečné vychytávky nových Redmi Watch 3 Active patří podpora telefonování přes Bluetooth, díky níž není nutné v případě příchozího hovoru vytahovat smartphone z kapsy. Výrobce také zvýrazňuje baterii s až 12denní výdrží, kterou je možné nabíjet magnetickou nabíječkou.

CENA A DOSTUPNOST

Redmi Watch 3 Active jsou k dispozici v černé a šedé barvě za 999 Kč na oficiálním webu Xiaomi a také u partnerů.