Redmi Watch 4 od čínského technologického giganta Xiaomi představují nejnovější přírůstek do jejich portfolio chytrých hodinek a je vybavený novou řadou inovací a vylepšení. Jako nástupce populární řady Redmi Watch, tento model nově skloubí eleganci a funkčnost.

Nový design Redmi Watch 4 je založený na 1,97 palcovém AMOLED displeji, který poskytuje poměrně kvalitní vizuální zážitek díky jasnému a ostrému zobrazení s rozlišením 390 x 450 pixelů a maximálním jasem 600 nitů. Variabilní obnovovací frekvence až 60 Hz umožní hodinkám plynulý chod, zatímco režim nízké frekvence 5 Hz při vypnutém displeji pomáhá šetřit baterii. Rám hodinek je vyroben z hliníku, což zvyšuje jejich odolnost a dodává jim prémiový vzhled.

Redmi Watch 4 původně vyšly s nejnovějším operačním systémem HyperOS od Xiaomi, který poskytuje plynulý a intuitivní uživatelský zážitek, avšak do Česka přichází bez něj. Chytré hodinky nabízí také více než 150 sportovních režimů, pokrývajících širokou škálu aktivit a jsou vybaveny samostatným GNSS čipem pro přesné sledování polohy. S certifikací IP68 jsou hodinky odolné proti vodě a prachu.

Redmi Watch 4 jsou dostupné ve dvou elegantních barvách: stříbrné a černé, přičemž každá varianta je doplněna odpovídajícím řemínkem. Pro tyto hodinky byla stanovena doporučená maloobchodní cena 2 299 Kč. V prodeji jsou od 15. ledna 2024.