Redmi Buds 5 od čínské společnosti Xiaomi se vyznačují moderním designem a robustní konstrukcí, která nabízí širokou paletu barev. Sluchátka jsou vybavena velkým 12,4mm měničem, což zaručuje lepší čistotu zvuku a basy. Díky IP54 ochraně jsou odolná vůči prachu a stříkající vodě a dva mikrofony efektivně potlačují hluk při telefonních hovorech.

Redmi Buds 5 podporují Bluetooth 5.3, což zajišťuje stabilní konektivitu a pěknou energetickou účinnost. Aktivní potlačení hluku (ANC) do 46 dB umožňuje uživatelům využít několik režimů ANC podle situace. Sluchátka nabízejí i tři režimy transparentnosti, takže můžete zůstat v kontaktu s okolním prostředím. Společnost Xiaomi implementovala speciální AI algoritmus pro optimalizaci zachycení hlasu mikrofony.

Pro zajištění kvalitního zvuku jsou Redmi Buds 5 kalibrovány v akustické laboratoři Xiaomi, zvané Golden Ears Team. Sluchátka nabízejí až 10 hodin nepřetržitého přehrávání na jedno nabití bez ANC a celkem 40 hodin přehrávání s použitím nabíjecího pouzdra s USB-C konektorem.

Pro model Redmi Buds 5, který je základnější verzí, si mohou zákazníci vybrat mezi třemi barvami: černou, bílou a nebesky modrou. Tato sluchátka jsou nabízena za doporučenou maloobchodní cenu 1 099 Kč. Dostupná jsou od 15. ledna letošního roku.

Vybavenější Redmi Buds 5 Pro od Xiaomi jsou dostupné ve třech atraktivních barvách: v elegantní černé (Midnight Black), jemné bílé (Moonlight White) a odvážné fialové (Aurora Purple). Pro tato sluchátka byla stanovena doporučená maloobchodní cena 1 799 Kč.