Xiaomi patří mezi oblíbené výrobce bezdrátových sluchátek, zejména pak těch levnějších. Aktuálně má v přípravě další novinku, která pravděpodobně vyjde s nízkou cenovkou. Debutovat má pod značkou Redmi a dle aktuálních informací nabídne výrazně odlišný design ve srovnání s předchůdcem. Klíčovým lákadlem bude také pokročilejší ANC.

Řeč je o Redmi Buds 5, jež se svého plnohodnotného vypuštění na čínský trh dočkají už zítra. Sám výrobce to ohlásil prostřednictvím svého oficiálního profilu na sociální platformě Weibo.

Plakát, který si můžete prohlédnout níže, ukazuje sluchátka v celé jejich kráse. Ve srovnání s Redmi Buds 4, jež využívala špuntové provedení a disponovala mírně podivnou krabičkou ve tvaru vejce, nabídnou podle nás mnohem povedenější design. Svůj názor s námi můžete sdílet v komentářích. Jisté pak je, že Redmi Buds 5 vyjdou v bílé, černé a světle fialové verzi.

Xiaomi také prozradilo klíčovou novinku, kterou je zlepšení schopností aktivního potlačení hluku. Zatímco Redmi Buds 4 byla schopna snížit hlasitost nežádoucích zvuků o 35 dB, jejich nástupce tuto hodnotu posune na 46 dB. K dispozici také budou dva mikrofony s asistencí umělé inteligence, které se postarají o zajištění čistého zvuku při telefonování.

Na bližší informace o výbavě, ceně a dostupnosti si budeme muset počkat. Jakmile se je dozvíme, článek aktualizujeme.