Úspěšný a mimořádně výkonný Redmi K60 Ultra, ale s lepšími fotoaparáty. Takto lze popsat chystanou novinku Xiaomi 13T Pro, která se svým levnějším bráškou údajně dorazí už 1. září. Právě ten se nyní ukazuje naživo v prvních uniklých snímcích, které zveřejnil íránský portál Toranji.

Aktuálně se zdá, že oba modely budou po designové stránce stejné. Z dříve uniklého seznamu specifikací ostatně vyplynulo, že jediným rozdílem mezi nimi bude procesor, který bude u Xiaomi 13T o něco slabší.

Oba telefony však mají dostat čtvercový kamerový modul, jehož levou polovinu budou tvořit dva snímače seřazené pod sebou. Vpravo pak najdeme makro senzor, baterku/blesk a nápis informující o rozlišení hlavního foťáku. Designové provedení je ostatně stejné jako u čínského Redmi K60 Ultra. Rozdílem je pochopitelně změna loga Redmi za nápis Xiaomi.

Xiaomi 13T má vyjít v černé a světle zelené barvě. Níže si můžete prohlédnout fotografii zachycující smartphone zepředu a také snímek jeho balení.

Dle dřívějšího tvrzení známého leakera billbil-kun vyjde řada Xiaomi 13T se stejnými cenami jako loni Xiaomi 12T. Podrobnější informace o hardwarové výbavě pak uvádíme v tom samém článku. Hlavním lákadlem modelu Pro ale bude nepochybně čipset, jímž bude MediaTek Dimensity 9200+. Ten dosahuje ještě lepších výsledků než Snapdragon 8 Gen 2.