O nadcházející vlajkové řadě Samsung Galaxy S24 se diskutuje už dlouhé měsíce, a to má vyjít až někdy okolo půlky ledna příštího roku. Za tu dobu jsme se již stihli dozvědět řadu podrobností o hardwarové výbavě. Konkrétně víme, jaké procesory budou použity, s jakou rychlostí nabíjení máme počítat a v čem se změní parametry displejů. V případě modelu Ultra se už nesčetněkrát rozebíraly také specifikace fotoaparátů. Teď zde ale máme něco z trochu jiného soudku.

Série Galaxy S24 se mírně změní po designové stránce. Rozložení fotoaparátů, jež vzhled telefonu definuje pravděpodobně nejvíc, zůstává stejné, ale dvojice levnějších modelů přejde k plochým hranám, čímž se přiblíží iPhonům od konkurenčního Applu. Model Ultra pak dostane především tenčí rámečky. V jakých barvách budou jednotlivé telefony dostupné?

Na tuto otázku odpovídá známý analytik Ross Young, který v minulosti s předstihem přinesl mnoho přesných informací o nadcházejících smartphonech, respektive jejich displejích. Teď ale v příspěvku na platformě X odhalil jednotlivé barevné varianty. Všechny modely mají být dostupné jak v černé a šedé, na kterých není zrovna nic nezvyklého, tak i v extravagantnější fialové, nebo dokonce žluté. Konkrétně ta u řady Galaxy S nebyla použita od roku 2020. Samsung pak bude exkluzivně on-line nabízet také oranžové, světle modré a světle zelené verze.

Jak se těšíte na řadu Galaxy S24 vy a v jaké barvě byste si chtěli některý z modelů pořídit? Dejte nám vědět do komentářů!