Samsung se vrací na trh fitness náramků s novým modelem Galaxy Fit 3. Po více než dvouleté pauze od uvedení předchozího modelu Fit 2 přináší jihokorejský technologický gigant zásadní inovace v designu a funkčnosti. Nově uniklé obrázky (zveřejněné serverem Windows Report), které si můžete prohlédnout níže, ukazují větší displej a změny v provedení, které naznačují, že nový model bude významným krokem vpřed ve srovnání s předchozími generacemi.

Displej modelu Fit 2 měl velikost 1,1 palce a byl typu AMOLED. Fit 3 má větší panel, který je pravděpodobně také AMOLED. Na obrázcích je vidět nový ciferník, ale zatím není jasné, jaký operační systém bude Fit 3 používat.

Konstrukce displeje přesahuje okraje řemínku, což naznačuje, že Galaxy Fit 3 bude významným fitness trackerem co do velikosti, i když nedosáhne rozměrů hodinek Galaxy Watch nebo Fitbit Sense. Na spodní straně je vidět pole senzorů, které pravděpodobně obsahuje snímač srdečního tepu a možná teplotní senzor, protože jak dobře známo, Samsung má tuto technologii k dispozici.

Na vnitřní straně řemínku jsou také vidět malé štěrbiny, které mohou sloužit jako tlačítka pro snadnější uvolnění pružin, nebo mohou poskytovat prostor pro odvod potu a cirkulaci vzduchu při aktivitě.

Součástí úniku nebyly žádné detaily o tom, kdy bude Galaxy Fit 3 oznámen. Jakmile se to dozvíme, budeme vás informovat. Každopádně nám zatím můžete do komentářů sdělit, jak se vám nový fitness náramek líbí.