Na světlo světa se dostala dosud neoznámená sluchátka z dílny společnosti Sony, nesou název LinkBuds S. Na první pohled zřejmým rozdílem oproti minulým špuntům LinkBuds je design, ta nadcházející totiž nejsou děravá a nevypadají nikterak zvláštně. Těšit se můžete třeba na pokročilé potlačení šumu.

Špunty s označením WF-LSN900 budou dostupné ve třech barvených variantách: černé, bílé a zlaté. Logo Sony je do sluchátek vryto a ne natištěno, což je nevýhodou, jelikož se časem může zanést špínou či prachem. U moderních sluchátek je důležitá jejich schopnost potlačit okolní hluk a šum. Namísto funkce „Ambient sound“ (okolní zvuk), která využívala mikrofon, aby umožnila slyšet okolí i při používání sluchátek, u tohoto modelu Sony využije pokročilé potlačení šumu.

Sluchátka dále nabídnou snímač přiblížení, nabíjecí kolíky a ventilační otvor, který uvolňuje tlak vzduchu mezi vnitřní a vnější stranou. Z obrázků nelze posoudit, zda bude dostupné i bezdrátové nabíjení, pro spoustu uživatelů by se ale jistě jednalo o přívětivou možnost.

Stále je zde však hodně nejasností, mezi ně patří cena, dostupnost nebo třeba výdrž baterie. K odhalení těchto informací buď musí přijít další únik, nebo budeme nuceni čekat na oficiální oznámení od Sony. To by ale nemuselo být daleko, vzhledem k tomu, že všechny marketingové materiály má už společnost připravené.