AKTUALIZACE

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design se již začal prodávat na čínském trhu. Přestože dostal opravdu vysokou cenu, před vlajkovou prodejnou na něj čekal dlouhý zástup lidí. Více informací se dozvíte v našem novém článku.

PŮVODNÍ ZNĚNÍ ČLÁNKU

Huawei je připraven zaujmout svět svým novým modelem Mate 60 RS Ultimate Design, jehož design a klíčové specifikace nedávno unikly na internet. Prozrazené informace poskytují pohled na to, co by mohl nabídnout jeden z nejluxusnějších smartphonů na trhu.

Podle uniklých obrázků se zdá, že Huawei Mate 60 RS Ultimate Design bude mít elegantní design s kovovým rámečkem a zadním panelem z prémiově vypadajícího materiálu. Displej by měl být zakřivený na obou stranách, což telefonu dodá moderní vzhled. Co se týče fotoaparátu, očekává se, že bude mít trojitý systém s hlavním snímačem o rozlišení 108 megapixelů. Na uniklé obrázky ze sociální platformy Weibo se můžete podívat níže.

Součástí výbavy bude procesor Kirin 9000S, který si Huawei vyrábí sám, baterie o velké kapacitě a podpora rychlého nabíjení. Telefon by měl také podporovat 5G připojení a mít několik variant úložiště. Ačkoliv Huawei zatím nevydal oficiální informace, uniklé specifikace naznačují, že se jedná o high-endové zařízení, které by mohlo činit zajímavého soupeře i špičkovým konkurenčním modelům.

Celá řada Mate 60 je prakticky dalším krokem čínského giganta Huawei směrem k návratu na trh po amerických sankcích, které firmu zasáhly v posledních několika letech.