Už brzy bychom se měli dočkat uvedení cenově dostupného mobilu Samsung Galaxy S23 FE. Ten má představovat návrat FE smartphonů, které nebyly k vidění od vydání Galaxy S21 FE na začátku roku 2022. Díky předchozím únikům víme, že smartphone dorazí v bílé a černé variantě, ale čerstvě provařený propagační obrázek odhaluje, že Samsung přinese verzí trošku víc.

A z čeho tedy budeme moct vybírat? Podle oficiálního snímku, za jehož zveřejněním stojí zahraniční portál MSpoweruser, hodlá Samsung prodávat Galaxy S23 FE v černé, bílé, světle zelené a fialové. Předešlý Galaxy S21 FE byl mezitím dostupný v bílé, černé, levandulové, olivové a tmavě modré.

Samsung Galaxy S23 FE bude mít stejný design jako Galaxy A54 5G, ale nebude ani moc rozdílný ve srovnání s klasickým Galaxy S23. Na jeho zadní straně najdeme tři samostatně umístěné fotoaparáty, které jsou pod sebou poskládané do semaforu. Vepředu je pak umístěn displej se selfie kamerou v průstřelu.

Nadcházející novinka střední třídy se bude prodávat ve variantách s procesory Snapdragon 8 Gen 1 a Exynos 2200. Všechny modely ale údajně dostanou 50Mpx hlavní snímač, 4 500mAh baterii s 25W nabíjením a 120Hz displej o rozlišení FullHD+.