Naposledy jsme o hodinkách Pixel Watch mluvili ve spojitosti s uniklým obrázkem zachycujícím jejich krabičku. Nyní je ale situace mnohem důležitější a zajímavější, leaker Steve Hemmerstoffer se totiž dostal k několika snímkům, které odhalují řemínky, ciferníky a některé prvky uživatelského rozhraní nadcházejících hodinek od Googlu.

Zaměřme se nejprve na řemínky. Obrázky ukazují několik různých variant, ať už jde o různé barvy toho silikonového, kterým se Google sám pochlubil v oficiálních renderech, nebo zcela nové kousky. Mezi nimi najdeme třeba o něco „luxusnější“ silikonový řemínek s kovovým uchycením a utahováním. Nakonec se světu také naskytuje pohled na dva řemínky, červený a zelený, jež budou pravděpodobně látkové.

Na obrázku výše jste si už také mohli všimnout jednotlivých ciferníků. Kromě různobarevných variant toho, jenž byl opět odhalen prostřednictvím renderů od samotného Googlu, jsou vidět i ciferníky vyjadřující čas slovy. Dále budou součástí nabídky i ciferníky s jednoduše znázorněnou přírodní krajinou a časem zapsaným číslicemi. Designů bylo ale ukázáno víc, prohlédněte si je všechny na obrázcích níže.

Dále se objevily dva obrázky, které zachycují části uživatelského rozhraní, jmenovitě design volání a měření srdečního tepu. A na posledních dvou snímcích si můžeme prohlédnout interakci hodinek se smartphonem a aplikací Fitbit.

Google pravděpodobně ukáže další detaily o hodinkách Pixel Watch už 6. října. Mnoho oficiálně potvrzených specifikací nemáme. Těšit se zřejmě můžeme na procesor Exynos 9110 od Samsungu, 1,5GB operační paměť a 32GB úložiště. Podle Rolanda Quandta, redaktora serveru WinFuture, by měly hodinky stát 379 eur (9 300 Kč v přepočtu) za Wi-Fi model a 419 eur (10 300 Kč v přepočtu) za variantu s podporou 4G.

O Pixel Watch jsme nedávno psali také: